Квартира 4 кімнати 72 м² Прага, Чехія

Повідомте про порушення

612f5d33595c5
€1 100,00
Популярне

Квартира 4 кімнати 72 м² Прага, Чехія

Стильно відремонтована 3-кімнатна квартира (72 м2) з виходом на терасу із захоплюючим видом Пропонуємо на оренду дуже делікатно і зі смаком відремонтовану повністю мебльовану 3-кімнатну квартиру площею 72 м2 з виходом на загальну терасу на даху.

Квартира розташована на надземному 1-му поверсі цегляного будинку на вулиці Моравській у Виноградах. Якщо ви шукаєте дуже затишну квартиру, з чистим стилем і чимось додатковим, то ви тільки що знайшли її. Стильна кухня з новим кухонним гарнітуром у вінтажному стилі, романтична спальня з якісним ліжком, яка пропонує багато місця для вашого вечірнього відпочинку. Стильні подвійні двері, що з'єднують вітальню зі спальнею, надають цій квартирі незамінну атмосферу. У квартирі є нова світла ванна кімната з дуже зручною ванною і друга спальня.

Найбільшим бонусом є вихід на загальну терасу на даху, з якої відкривається прекрасний і безперешкодний вид на Прагу, багато місця і цілорічне використання - ідеально підходить для прийняття сонячних ванн влітку з келихом улюбленого напою, а восени пропонує ідеальний відпочинок в теплому пледі з чашкою чаю. Відчуваєте атмосферу? Ми відчуваємо! Тож не зволікайте, приходьте і переконайтеся самі, а ще краще - залишайтеся прямо.

Інформація

Кількість кімнат
4
Адреса
Прага, Чехія, Моравський
Телефон
Email
Веб-сайт

Місцезнаходження

Інформація про автора оголошення

Admin

Учасник 4 місяці
Переглянути

Особисте повідомлення

Контактна форма з власником оголошення

Квартира 4 кімнати 72 м² Прага, Чехія 0 Відгуків

Увійдіть, щоб залишити відгук

Відгуків ще немає.